Več o energijskih vajah

nedelja, 23. februar 2014

21. dan: Ujemimo sanje

Dragi moji,

bilo mi je v čast in veselje, da smo se družili teh 21 dni. Upam, da ste marsikaj odnesli in da se boste vaj ter izzivov spomnili tudi kasneje. Vse vsebine bodo ostale dosegljive na blogu, tako da vam bodo kadar koli pri roki.

Zelo bom vesela, če izpolnite še kratko anketo o zadovoljstvu (samo 5 vprašanj): https://www.surveymonkey.com/s/9XBZ8HW, saj mi bodo povratne informacije v pomoč pri nadaljnjem ustvarjanju.


SPOROČILO DNEVA


Vesolje

Vedno obstaja delček vesolja, ki ga lahko popravite – ta del ste vi sami. 

5 MINUT ZASE

Sanje in cilji - jih samo zasledujete ali jih želite dejansko ujeti? Verjetno bo vsak na to vprašanje v prvi sekundi odgovoril, da jih vsekakor želi ujeti, vendar naše dejansko delovanje pogosta odraža drugačno sliko. Nekateri vsak mesec spremenijo svoje želje in se pravzaprav nikdar zares ne odločijo, kaj si želijo. Drugi vedo, kaj si želijo, vendar v tej smeri ničesar ne storijo, spet tretji se trudijo delovati v tej smeri, vendar ne zabeležijo uspehov in še vedno ostajajo na točki večnega lovljenja in zasledovanja sanj.

Toda mogoče je delovati tudi drugače – vaše sanje lahko najprej prepoznate, nato jasno definirate, kaj točno si želite in zastavite konkretne cilje, nato se spravite v akcijo in pričnete z dejanji dejansko stopati ciljem naproti. Preden se boste zavedli, bodo vaše sanje tu, oprijemljive, otipljive, v vaši realnosti. Je res tako preprosto? Poskusite in se prepričajte sami.

Vaja: Zapiranje zadrge


Vaja Zapiranje zadrge je izjemno preprosta, vendar ena izmed najpomembnejših vaj, ki nam pomaga vzpostaviti zdrave pretoke energije, nas zaščiti in je odlična tudi, če želite zasidrati nove afirmacije.

1. Zmasirajte ali potrepljajte točki K-27, da poskrbite za ustrezen pretok vaših energij.

2. Položite roke na spodnji konec sramne kosti.

3. Globoko vdihnite in hkrati pričnite dvigovati roke navzgor po sredini telesa vse do spodnje ustnice.

4. Predstavljajte si, da ste energijo zasidrali in zaklenili. Nato roke popeljite navzgor in jih živahno dvignite v zrak.

Vir slike: http://www.tapintoheaven.com/2stuff/stufprotec.shtml


VIDEO DNEVA

V življenju je vedno pomembno samo to, da vstanemo in gremo naprej.



http://www.youtube.com/watch?v=NsOBaV_93yQ


KNJIGA DNEVA

Verjemite in videli boste – Wayne W. Dyer

Ne glede na to, na kateri točki življenja se trenutno nahajate, imate v rokah čarobno paličico, ki se jo uči uporabljati vedno več ljudi po vsem svetu – z njo lahko namreč spremenite svoje življenje in vanj prikličete vse tisto, kar si želite. Morda se sliši kot sanje in tovrstnim „obljubam“ ne verjamete, zato običajno raje odhitite stran. Naredite tokrat nekaj drugače in kot vas poziva avtor: zaupajte, verjemite in videli boste. V knjigi avtor deli svojo intimno zgodbo o čudovitih stvareh, ki so se pričele dogajati po tem, ko se je osvobodil, poleg tega pa neposredno pokaže pot in vas s konkretnimi napotki uči, kako doseči vse, kar si želite doseči. Najboljše pri vsem je, da nimate kaj izgubiti – vse, kar morate storiti, je, da poskusite.



5 komentarjev:

  1. Hvala Nina, večkrat grem pogledat nazaj na posamezne dneve in vedno najdem kaj novega :)
    Vabljena, da nas obiščeš na: https://www.facebook.com/tukajinzdaj, in tudi v živo :)

    lp, Ines

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za prelepih 21 dni druženja. Bilo je zelo lepo. Večkrat ponovim določene vaje. Všeč so mi, saj so enostavne in jih lahko naredim kadarkoli in kjerkoli. In kar je najvažnejše - so učinkovite. Upam, da se bo teh 21 dni še kdaj ponovilo.

    Objem,
    Ingrid

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vam .... vsako jutro je 21. polepšala nova misel. Velikokrat že poznana, ali zaradi prevelike naglice ali ne vem česa, na žalost potrisnjena stran.
    Še vedno rada pogledam in preberem objave prejšnjih dni. Zelo pozitivno :-).
    lubčka Lučka

    OdgovoriIzbriši
  4. Res HALA tudi iz moje strani.Hvala za vse lepe misli , namige , željo, da se dobro deli dalje.Škoda samo da nas ni še več. Skupaj in zdaj bi lahko obrnili stvair na bolje- VSI.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Nina tudi z moje strani, moram bolj podrobno prebrati zadnje 3 objave, nisem sledila, ker sem bila brez interneta. Srečno*
    Anja

    OdgovoriIzbriši