Več o energijskih vajah

torek, 4. februar 2014

2. dan: Ustvarite si dan, kot ga želite


SPOROČILO DNEVA

Ustvarjalnost

Dan je točno tak, kot si ga ustvarite, zato začnite življenje zajemati z veliko žlico.


5 MINUT ZASE

V zadnjem času se celo v znanstvenih krogih govori o tem, da ljudje s svojimi mislimi oddajamo vibracije, ki imajo določene posledice. Mnogi verjetno že poznate koncept zakona privlačnosti, ki govori o tem, da lahko v svoje življenje pritegnemo stvari, ki si jih želimo. Zakon seveda deluje tudi v obratni smeri, zato ne glede na to, če vanj verjamete ali ne, priporočam, da se v življenju pretežno osredotočate na pozitivne stvari in na vse tisto, kar si želite. V vsakem primeru z razmišljanjem o slabih in negativnih stvareh izgubljamo dragocen čas ter zapravljamo svojo dobro voljo in počutje.

Že naš program 21 dni ZA spremembo je usmerjen v to, da naredimo nekaj zase in da na svoj obraz še večkrat kot sicer nadenemo nasmešek. Takrat smo najlepši. :)

Vaja: razbistritev misli

Današnja vaja nam bo pomagala otresti slabo voljo, prekrvaviti naše možgane, ki se bodo še lažje osredotočali na lepe stvari in vzpodbuditi našo koncentracijo.

1. Palce položite na senca, preostale prste pa na sredino čela.

2. Počasi z rahlim pritiskom razprite prste, kot da bi želeli razpreti čelo.

3. Nato prestavite roke na rob lasišča in ponovite razpiranje.

4. Nadaljujte čez celo lobanjo vse do vratu, da boste zares prekrvavili celotno področje.

5. Roke položite na ramena tako, da so prsti na hrbtu. Po globokem vdihu počasi potegnite prste čez ramena in gib nekajkrat ponovite.

Vir slike: http://archive.constantcontact.com/fs081/1101674582592/archive/1103420735699.html


VIDEO DNEVA

Kaj naredi preprosto dejanje, ko nekomu poveste, da je edinstven in da mu želite lep dan.



http://www.youtube.com/watch?v=84Z2_weUUqM


KNJIGA DNEVA

Življenje kot igra – Wayne W. Dyer

Neverjetno je, kako lahko ena sama knjiga obrne naše življenje na glavo in koliko pozitivnih sprememb lahko prinese nekaj univerzalnih resnic, ki bi nas jih morali naučiti že v šolah. Dandanes je na voljo mnogo raznovrstnih priročnikov, malo pa je takih, ki na igriv, preprost in enostaven način prinašajo toliko napotkov, ki nas korak za korakom popeljejo lepšemu življenju naproti. Ena izmed pomembnih sporočil, ki jih avtor v knjigi preda, je naslednje: „Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.“ Knjiga, definitivno vredna večkratnega branja.

**********

Vabljeni, da tudi na Facebook programa https://www.facebook.com/21dni prilepite kakšne motivacijske misli ali videoposnetke, prav tako pa ste seveda vljudno vabljeni, da se oglasite v komentarjih ali preko e-maila delavnice.zdravje@gmail.com.


5 komentarjev:

  1. Ta video ... kako mi je polepšal dan!
    Neverjetno.
    Kako lahko nekomu, in sebi, podariš tako veliko, s tako malo.
    Res lepo*

    OdgovoriIzbriši
  2. Leila čudovito, hvala za sporočilo!*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preživela čudovit dan s čudovitimi ljudmi, nisem vedela za temo drugega dneva, ker sem bila dolgo na terenu in obveznosti, ko še pridem domov, me čaka družina. Vsi ljudje s katerimi sem danes bila poslovno v stiku so oz. smo postali to, kar so oz. smo želeli, pomagala pa nam je vera v Boga, Jezusa oz. v nekaj kar verjamemo. ZANIMIVO. Vesela za današnji dan

      Izbriši
  3. Tudi jaz, vsak dan je unikaten in prinese nekaj novega. Bodite nasmejani in pozitivni še naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala! Danes sem prvič odprla vašo pošto in sem šla na začetek, je že treba začeti s prvim dnem! Kot v pravljici, ko sem prebrala najbolj bolečo kritiko o svojem delu, mi je prineslo vse skupaj čudovit obliž! lp karmen

    OdgovoriIzbriši