Več o energijskih vajah

petek, 21. februar 2014

19. dan: Učimo se - vsak dan znova


SPOROČILO DNEVA

Upanje

Upanje je vstopnica, ki nam tudi v najtemnejši noči daje moč. Če ohranimo vero in počakamo, da se zdani, se vedno izkaže, da je bilo vredno. 

5 MINUT ZASE

Prepričana sem, da je eno izmed osnovnih poslanstev vsakega človeka to, da se je prišel na ta svet učiti. Pri učenju ne obstajajo dobre in slabe stvari, pozitivne in negativne, temveč je učenje zgolj proces prepoznavanja, spoznavanja, preizkušanja in občutenja vsega novega, kar nam pride na proti.

Tudi končnega izida ni mogoče opredeliti na primer z besedami, kaj šele z oceno, kot smo tega vajeni pri kakršnem koli izobraževanju. Gre zgolj za to, kako učenje dojemamo v naši realnosti, kaj iz izkušenj izvemo, kako jih interpretiramo in kako jih uporabimo za svoje nadaljnje življenje. Na koncu ni klasične nagrade in ni zmagovalca – so le vaši občutki, ki se sprožijo, ko se ozrete nazaj.


Vaja: Masiranje točk proti glavobolu (čas izvajanja: približno 2 minuti)

1. Položite blazinice prstov na spodnji del glave v udrtino, kjer se vrat dotika glave in s krožnimi gibi masirajte.

2. Počasi se pomikajte h grebenu lobanje in z močnimi krožnimi gibi masirajte širše področje. Ves čas masaže delajte manjše, vendar močne krožne gibe.

3. Prste premaknite do spodnjega dela vratu ob hrbtenici in pritiskajte na področje.

4. Ohranite pritisk in prste povlecite k zunanjim robovom vratu.

5. Gib ponovite tako, da se pomaknete malce navzgor in z gibi nadaljujte do vrha vratu.


VIDEO DNEVA

Ne pozabimo, da imamo neverjetno moč in lahko uresničimo vse in še več, kot si zadamo.



http://www.youtube.com/watch?v=Ja9BFx5Mhqo


KNJIGA DNEVA

Transurfing realnosti - Vadim Zeland 

Ta izredno zanimiva knjiga, ki ima sedaj že kar 4 nadaljevanja, je napisana v nekoliko bolj „trdem“ slogu tega ruskega avtorja, vendar prinaša zelo pomembna spoznanja. Ideje, predstavljene v tej knjigi, lahko zaradi svoje drznosti vsekakor presenetijo. Avtor namreč predstavi svojo idejo prostora različic, v katerem so shranjeni scenariji vseh možnih dogodkov. Teh različic je neskončno, tako kot je neskončno število točk na koordinatni mreži. Tam je zapisano vse, kar je bilo, kar je in kar bo. Pod določenimi pogoji lahko miselna energija človeka materializira kateri koli sektor v prostoru različic. Kdo je torej končni ustvarjalec? Vi sami.



Ni komentarjev:

Objavite komentar