Več o energijskih vajah

četrtek, 13. december 2012

21. dan: Navdihnimo sebe ali koga drugega


MISEL DNEVA:

"Če hočeš videti spremembo v svetu,
moraš TI biti ta sprememba."
(Gandhi)


IZZIV DNEVA: Navdihnimo sebe ali koga drugega


5 MINUT ZASE

V 21 dneh našega druženja smo si izmenjali ogromno lepih stvari. Zahvaljujem se vam za vse utrinke, ki ste jih delili z mano, za vsa vaša mnenja, pohvale, predloge in seveda tudi to, da ste vztrajali. Počaščena bom, če se bomo družili še ob kakšni drugi priložnosti in ko bo v moji domišljiji spet zraslo kaj, kar se mi bo zdelo vredno vaše pozornosti, vas obvestim. Vesela bom, če ob zaključku izpolnite še kratko anonimno anketo (5 vprašanj), saj bodo vse vaše povratne informacije zame izredno dragocene, da vam v prihodnosti ponudim še kaj novega in zanimivega. Povezava do ankete: http://www.surveymonkey.com/s/NFXZ9ZX Hkrati iskrena hvala tudi vsem, ki ste anketo že izpolnili.

Izziv današnjega dne je, da navdihnemo sebe ali koga drugega in v ta namen želim z vami deliti kar 3 neverjetne video posnetke in čudovite zgodbe ljudi, ki v življenju nikoli niso obupali in so iz dane situacije naredili nekaj, kar nas pusti brez besed. Upam, da tudi vas navdušijo in navdihnejo.

V prvem videu boste spoznali neverjetno žensko, ljubečo mamo, ženo in še mnogo več, ki se je rodila brez rok. Njen moto: Kjer je volja, tam je pot. Več v videu: http://www.youtube.com/watch?v=Vem_bHsxL40



Druga zgodba pokaže utrinek iz življenja mladeniča, ki je zaradi epilepsije izgubil vid, zdaj pa je svoje življenje posvetil slikarstvu. Pravi, da se počuti boljše in je bolj srečen, kot kadar koli prej. Video: http://www.youtube.com/watch?v=8P84bfFpVWE



V tretjem videu boste videli že na prvi pogled fascinantno predstavo, ki pa še bolj osupne ob dejstvu, da je vseh 63 plesalk popolnoma gluhih. Ob izvajanju predstave se opirajo le na znake šestih dirigentk, oblečenih v belo. Video: http://www.youtube.com/watch?v=7vs-H7xLnrs



Še enkrat iz srca hvala, da ste spremljali objave in ohranite pozitivnost še naprej,

Nina Barbič

6 komentarjev:

  1. Draga Nina,

    najlepša hvala. Preteklih 21 dni je bilo prijetnih tudi zaradi vašega programa. Upam na nadaljevanje oziroma program Naslednjih 21 dni. :)

    Želim vam veliko uspehov.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljena še enkrat!
    Teh 21 dni za spremembo je res hitro minilo. Priznam, da sem bila na začetku malo skeptična in sem se spraševala "Bom lahko vsak dan sledila temu? Se bom iz tega kaj naučila?" In odgovor po 21-ih dnevih je JA :) z veseljem sem vsako jutro prebirala tvoje misli, naloge in si ogledovala videe ter se zaradi tega počutila boljše, lepše in absolutno bolj pozitivno. Ti videi, ki si nam jih prikazovala so tako polni pozitive in volje do življenja, da nikakor noben od nas nikoli več ne sme reči, da bo obupal in vrgel puško v koruzo. Vsak človek je unikat, prelep in neponovljiv - tega ne smemo pozabiti. :)
    Še enkrat hvala, Nina, in da bi še kdaj delila z nami podobne zadeve, ker mislim, da nas ni malo, ki tega ne bi bile vesele. :)
    Prijeten dan želim in prelepe ter srečne praznične dni, ki prihajajo. Objem <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdravljeni!
    Iskreno hvala za vse vaše lepe misli in prizadevanja da bi dale tudi na nas da preberemo te dobre pozitivne razmišljanja.
    Hvala

    OdgovoriIzbriši
  4. Ijooj, najlepša hvala vsem za vaše odzive, sem zelo vesela in komaj čakam še na kakšno druženje :) Sončen pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Vam za prijetno druženje. Vsak dan sem komaj čakala, da preberem vaše napotke. Zdaj Vas bom pogrešala. Prosim Nina, pošljite še kaj.

    Želim Vam veliko lepega in dobrega.

    Velik objem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prehitro je minilo teh 21 dni. Čisto lepo sem se navadila, da ob jutranji kavi pogledam ta pozitivni dnevni namig. Vedno je bil ravno ta pravi!
    In ko sem danes razmišljala, kako obdržati ta jutranji ritual naprej, bo zaenkrat tako: zjutraj na tale blog in od 21 dni izberem enega, kateri bo glavni ta dan. Večkrat prebrano se bo še bolj zasidralo.

    Upam, da bodo še kar nekaj časa na razpolago in seveda srčno upam, da nam novo leto prinese novo druženje v tvoji družbi Nina, saj so tile napotki in razmišljanja res nepozabni in vsakodnevno tako pomembni kot tista jutranja kava ;)

    Vse lepo želim !

    OdgovoriIzbriši