Več o energijskih vajah

nedelja, 9. december 2012

17. dan: Privabljanje obilja


MISEL DNEVA:

„Če želiš občutiti bogastvo, samo preštej stvari v svojem življenju,
ki jih ne moreš kupiti z denarjem.“
(neznan avtor)

IZZIV DNEVA: Privabljanje obilja


5 MINUT ZASE

Rdečo nit današnjega dne nakazuje že osnovna misel, in sicer se bomo osredotočali na privabljanje obilja. Začeli bomo z nematerialnimi stvarmi, saj so te tiste, ki našemu življenju resnično dajejo globlji pomen in smisel. Sama sem navdušena nad mislijo, da najboljše stvari v življenju niso stvari (Best things in life aren't things). Toda tudi brez denarja in finančnega obilja ne gre, zato bom v drugem delu z vami delila uporabno vajo, s katero lahko marsikaj dosežete tudi na tem segmentu življenja.

Najprej se osredotočite na vse nematerialne stvari v vašem življenju, ki vam ogrejejo srček. Lahko jih zapišete in nato vsaki izmed njih namenite minutko časa, da se zahvalite, da je ta oseba (lahko tudi vrlina, dogodek, občutek …) prisotna v vašem življenju. Videli boste, da že taka preprosta vaja izjemno intenzivno prebudi naše čute in prepričana sem, da boste v prihajajoči dan ponesli še več občutkov hvaležnosti, zadovoljstva in ljubezni.

Poleg omenjene vaje želim z vami deliti še čudovito tehniko za privabljanje materialnega obilja, čeprav jo lahko uporabite praktično za kateri koli segment življenja. Vajo izvedete v obliki vizualizacije, kar pomeni, da si vzamete nekaj minut časa in si vse napisano zelo živo predstavljate, torej vizualizirate tako, kot da se v resnici dogaja, tukaj in zdaj. Tovrstne vizualizacije imajo dokazano izredno močan učinek na našo dejansko realnost, zato ne bodite presenečeni, ko se bodo pred vami začele vrstiti drobne ali velike lepe stvari :). Vesela bom, če katerega izmed utrinkov delite tudi v komentarjih ali na Facebooku.

Vizualizacija obilja

Predstavljajte si, da ste se znašli v prelepi sobi, okrašeni čisto po vašem okusu. V zraku je vaš najljubši vonj, v ozadju nežna glasba in ste popolnoma sproščeni. Pred seboj zagledate bazen, napolnjen s svetlečo, zlato obarvano vodo. To je bazen obilja in ko boste vanj potopili svoje telo, vas bo z vseh strani objela zlata voda, ki prečiščuje in pomaga v vaše življenje prinašati obilje. Počasi stopite v vodo in občutite prijetno toploto. Ste popolnoma sproščeni, vaši občutki so prijetni, saj veste, da vas čakajo same lepe stvari. Počasi se potopite v vodo in lahkotno dihate. Občutite, kako zlata voda z vas očiščuje vse, kar je odvečnega in kako v vaše življenje z vsako zlato kapljico, ki vas objema, pritekajo lepe stvari. Razširite dlani in se popolnoma prepustite občutku. Po nekaj minutah počasi odprete oči in še naprej uživate v prijetnih občutkih, ki so se sprožili.

Želim vam lep, sproščen in zadovoljstva poln dan,

Nina Barbič

Ni komentarjev:

Objavite komentar