Več o energijskih vajah

ponedeljek, 26. november 2012

4. dan: Naredimo nekaj lepega


MISEL DNEVA:

„Pravi prijatelj je tisti, ki ti poda roko in se dotakne srca. “
(Heather Pryor)

IZZIV DNEVA: Naredimo nekaj lepega


5 MINUT ZASE

Današnja misel dneva je povezana s prijateljstvom, vendar je rdeča nit današnjega dne še nekoliko širša in ne govori zgolj o naših ožjih prijateljih, temveč tudi o drugih ljudeh, ki nas obkrožajo. Kot uvod v današnji dan vam toplo priporočam ogled videa, kaj vse lahko naredimo z drobno gesto, kot je objem.

Povezava do videa: http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4



Vesela bom vaših odzivov in komentarjev, če se vas je video dotaknil. Morda ste dobili motivacijo, da tudi sami danes naredite kakšno gesto, s katero boste nekomu polepšali dan. Izziv današnjega dne je čisto preprost, vendar ravno zato izredno udaren: naredimo nekaj lepega.

Morda se odločite in danes svoji mami/partnerki ali prijateljici brez razloga prinesete šopek rož, morda kupite dišečo kavico še za prijatelja in mu jo poklonite. Možnosti je nešteto, neskončno lep pa je tudi občutek, ko nekoga razveselimo. Več kot dajemo, več prejmemo, zato ne bodite presenečeni, ko bo morda že jutri nekdo vam polepšal dan.

Prijazen pozdrav in velik objem pošiljam,

Nina Barbič



5 komentarjev:

  1. Bom pa prva, ki vam bom komentirala. Mogoče pa še vam zato polepšam dan. Pa je to dober začetek. Super se je zjutraj zbudit, pogledat maile in prebrat te lepe vaše misli. Sploh pa ta video je čudovit. Hvala (:

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, Evelina najlepša hvala, res ste me razveselili. Tudi jaz sem maksimalno uživala pri ustvarjanju besedil za 21 dni, zdaj pa sem še bolj vesela, ko slišim, da ste udeleženci programa zadovoljni z narejenim. Oglasite se še kaj! Pošiljam prisrčne pozdrave, Nina

    OdgovoriIzbriši
  3. Nasmeh na obrazu in topel objem nam polepšajo dan. Video je prav prisrčen, najprej malo nejeverno gledajo v velik napis Free Hugs... in se z objemom sprostijo.
    Vsi potrebujemo topel, prijazen in prisrčen objem...

    OdgovoriIzbriši
  4. Lasta najlepša hvala tudi vam, da ste se oglasili in sem vesela, da se vas je video dotaknil. Prav lepo je videti, kako so lahko nekatere stvari preproste in kako srčno je mogoče deliti srečo :) Prijazen pozdrav! Nina

    OdgovoriIzbriši
  5. ja lepo je deliti vse te misli in pozitivna razmišljanja , sploh v času ko smo ljudje izgubili stik z vrednotami, kot so prijaznost, veselje, skromnost,...
    se že veselim naslednjih dni in misli.

    OdgovoriIzbriši